19 Jan 2014

English Grammar : Practice Set – 4

Practice Sets >> English Grammar Practice Sets


English Grammar Practice Set - 4

1. I don’t think I _____be able to go.
    A. shall
    B. should
    C. can
    D. will

2. He _____ not pay unless he is compelled.
    A. shall
    B. will
    C. dare
    D. can

3. You ____ be punctual.
    A. should
    B. would
    C. ought
    D. might

4. I wish you ____ tell me earlier.
    A. should
    B. would
    C. must
    D. will
5. ____ I assist you ?
    A. Shall
    B. Will
    C. Would
    D. May

6. You ____ to pay your debts.
    A. ought
    B. should
    C. must
    D. might

7. He said I ____ use his telephone at any time.
    A. can
    B. might
    C. should
    D. must

8. I wish he ____ not play his wireless so loudly.
    A. should
    B. will
    C. would
    D. must

9. He _____ to play cricket before his marriage.
    A. used
    B. is used
    C. was used
    D. had used

10. He ___ come, but I should be surprised.
     A. will
     B. can
     C. might
     D. may

Answers 1) A, 2) B, 3) A, 4) B, 5) A, 6) A, 7) B, 8) C, 9) A, 10) C 

0 comments:

Post a Comment

DSSSB TGT Admit Card 2017 Exam Dates (Computer Science, Drawing Teacher, Domestic Science & PHE)

DSSSB TGT Exam Schedule 2017 Admit Card - TGT Computer Science, Drawing, Domestic Science & Physical Education Teacher (Latest Upda...


Change Language

Get Latest Updates via Email

Follow us on Google+

Blog Archive