13 Jan 2014

English Grammar Practice Set – 2 : Conjunction

Practice Set-2 (English Grammar - Conjunction)


Fill each blank in the following sentences with an appropriate Conjunction :-


1. He will not come ___ it rains.
     A. if        B. yet     
     C. and     D. as
2. He is very rich ___ he is not happy.
    A. if         B. yet     
    C. and      D. as
3. He behaved ___ a brave man should do.
    A. if         B. yet     
    C. and      D. as
4. Man proposes ___ God disposes.
    A. if       B. but     
    C. till      D. as
5. Catch me ___ you can.
    A. if       B. but     
    C. till      D. as
6. Wait ___ I come.
     A. if       B. but     
     C. till      D. as
7. Please write ___ I dictate.
    A. if       B. but     
    C. till      D. as
8. Walk on ___ you come to the gate.
   A. lest           B. but     
   C. till/until     D. as
9. Love not sleep, ___ thou come to poverty.
    A. lest           B. but     
    C. till/until     D. as
10. Do ___ you are bidden.
      A. lest           B. but     
      C. till/until     D. as

Answers : 1) A, 2) B, 3) D, 4) B, 5) A, 6) C, 7) D, 8) C, 9) A, 10) D

0 comments:

Post a Comment

UGC NET JAN 2017 Answer Key Paper-I, II & III Exam 22.01.2017

CBSE UGC NET Answer Key JAN 2017 Exam 22.01.2017 - Solved Q. Papers. Answer Key of UGC NET JAN 2017 Exam 22.01.2017 - Download UG...


Change Language

Get Latest Updates via Email

Follow us on Google+

Blog Archive