20 Oct 2016

HSSC PGT (Mewat) Result & Answer Key 2016

HSSC PGT Result & Answer Key 2016 for Mewat Cadre Advt. No. 4/2015 & 5/2015

image : HSSC PGT (Mewat) Answer Key 2016 @ TeachMatters
(Latest Updated : 20.10.16). Check HSSC PGT Final Result of PGT English, Urdu, Political Science for Mewat cadrePGT Economics (MWT), PGT Home Science ( MWT), PGT Psychology ( MWT), PGT Sanskrit ( MWT), PGT Sociology ( MWT), PGT Computer Science ( MWT) has been declared on 16.10.16.

Final Result of PGT Physical Education, PGT Punjabi for Mewat cadre was declared on 13.10.16.

Download Answer Key, Result of PGT (Mewat) Screening Exam 2016 (May & March). HSSC Result of PGT (Mewat) Commerce, History, Urdu, Home Science, Physical Education, Punjabi, Sociology, Economics, Psychology, Fine Art, Sanskrit, Computer Science, English, Maths, Political Science, Chemistry, Physics & Geography against advt. no. 4/2015 & 5/2015 are available here.

HSSC conducted screening tests for the above said posts in February, March & May 2016. Check the PGT (Mewat) Result & Answer Key 2016.


HSSC Result of PGT (Mewat) Exam 2016


HSSC conducted screening test for the post of PGT for Mewat cadre for various subjects as per the schedule. Written Test Result of PGT Exam May 2016 has been released by the commission on the official website i.e. www.hssc.gov.in. The screening result of PGT Exam May 2016 can be checked here as the result is available here.

HSSC declared Final Result of PGT English (Mwt), Urdu (Mwt) & Political Science (Mwt), PGT Economics ( MWT), PGT Home Science ( MWT), PGT Psychology ( MWT), PGT Sanskrit ( MWT), PGT Sociology ( MWT), PGT Computer Science ( MWT) on 16.10.2016. Final result of PGT Punjabi & PGT Physical Education for Mewat cadre has been declared on 13.10.2016. HSSC declared final result of PGT Commerce & PGT History for Mewat cadre & PGT Urdu for Haryana cadre on 30.09.2016. Check the latest result here at below links.

Download HSSC Corrigendum - PGT Political Science (Mewat) Result declared on 16.10.16 (20.10.16)

Download Final Result PGT Economics ( MWT), PGT English ( MWT), PGT Home Science (MWT),PGT Political Science ( MWT),PGT Psychology (MWT), PGT Sanskrit (MWT), PGT Sociology (MWT), PGT Urdu ( MWT) & PGT Computer Science ( MWT) (16.10.16)

Download PGT Mewat (Punjabi & PHE) Final Result 2016 (13.10.16)

Download PGT Mewat (History & Commerce) Final Result 2016 (30.09.16)

Download PGT English, Urdu & Political Science (Mewat) Result 2016 (26.09.16)

Download PGT Mewat Result 2016 (22.09.16)

Download PGT Mewat (Punjabi & PHE) Result 2016 (21.09.16)

HSSC Answer Key of PGT (Mewat) Exam 2016


HSSC conducted screening test for the post of PGT for Mewat cadre as per the schedule. Official answer key of PGT Exam Feb. 2016 & March 2016 has been released by the commission on the official website i.e. www.hssc.gov.in. Official answer key of PGT Exam May 2016 can be checked here as the keys are available here. Answer keys are available as per the following subjects :

See Also : HSSC PGT Result 2016 Interview Admit Card

HSSC PGT Answer Key / Solved Question Paper 23.05.2016


Common Solved Question Answers (Q. No. 1 to Q. No. 50) (PGT Physical Education, Punjabi & Sociology)

1. Eligible age to Vote in India is
Ans. (B) 18 years
2. Anaemia : ?
Ans. (D) Bloodness
3. Following letter series, some.. b_b_bb_ _bbb_bb_b
Ans. (C) Ababab
4. Choose ode one.
Ans. (A) 372164
5. In alternative words, select which cannot be formed using letters of the given word
Ans. (D) ROAM
6. Choose correct alternative from the following that will complete the series.
14, 19, 29, 49, 89, ?
Ans. (D) 169
7. √324/1.5 = ?/√256
Ans. (A) 192
8. Average weight of 50 balls is 5 gm…..
Ans. (D) 7.55
9. A shopkeeper marks the goods 20 percent above cost price, but allows 10% discount for cash. The net profit percent is
Ans. 8%
10. A can do a certain work job in 12 days. B is 60% more efficient than A. The number of days, it takes B to do the same work, is
Ans. (C) 7.5 days
11. What is the greatest number which will divide 410, 751 and 1030 so as to leave the remainder 7 in each case ?
Ans. (A) 31

Note : Rest of the question-answers will be posted here shortly. So stay with us.

Visit official website of HSSC for latest information on PGT Answer Key 2016

  2 comments:

  1. plz provide me pgt fee cnfrmation list 4/2015 uploaded by hssc..... plzzzzzzzz evryone

    ReplyDelete

Delhi Guest Teacher Recruitment 2017-18 : EVGC/PRT/TGT/PGT Result, Merit List & Document Verification

Delhi Guest Teacher EVGC/PGT/TGT/PRT Recruitment 2017-18 (Last Updated : 23.05.17). Check latest Delhi Guest Teacher Recruitment 2017...


Change Language

Get Latest Updates via Email

Follow us on Google+

Blog Archive